Dagen delat i två

Ibland kanman dela upp dagen i flera delar...tex:
På fm kom Sandra förbi med barnen, Maja var sugen på att leka med Olivia och Olivia är ju alltid med på det! Sen kom även Åsa förbi med tyg till lilla jag =) Ni ska få se vad fint jag gjorde med det ;-) Så min fm var trevlig och allt kändes ganska ok, förutom att jag var trött men det är ju inget ovanligt....

Sen vid två snåret började jag känna av min jäkla nacke mer och mer och rätt som det var hade huvudvärken också smygit sig på!! Så nu vill jag juh förstås bara dö!!!!! Men men middagen måste ju lagas så de var bara att pallra sig ur soffan och börja. Jag hade tagit fram skinkstek som jag skulle skära i bitar och jag lyckades självklart skära åt fel håll. Ni som gjort samma miss som jag vet att det blir gode segt om man skär fel!!! =( Så jag efterkokade det i ca 1.5 h i hopp om att det skulle bli bättre! Hur som helst så gick maten att äta iaf även om det var lite tuggmotstånd.

Tänkte även att jag skulle ta en L-comp tablett mot mitt illamående och lyckades tappa ut hela burken, så det blev piller överallt!! Har lyckats samla ihop alla nu (hoppas jag)

Efter maten tog Danne med sig barnen ut för en cykeltur och jag hade lovat Olivia att jag skulle sy ihop en bok som hon gjort. Lyckades då sparka tån i hennes stol som stötte mot en låda med knappar och tråd och tjafs som stod på bordet  så det for ut över hela golvet!!! Tror att jag ska gå och dra ngt gammalt över mig och försvinna tills min tur har återvänt!!!


Gjorde om lamporna i hallen.
 

Klädde om vår pappersinsamling =D

Tygtavlorna i trappen fick sig en makeover =D

Olivias fina bok =D

TACK så jätte mkt Åsa för tyget!!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Siri

Blev jättesnyggt med tyget!

2009-05-04 @ 18:57:48
URL: http://dorowatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0