Biscotti med ingefära och kanel

100 gram  
2 dl  
3 st  
7 dl  
2 tsk  
2 tsk  
1 tsk  
2msk kanel
Ca 50 st
 
1. Vispa smör och socker poröst, tillsätt äggen, ett i taget.
 
2. Blanda samman de torra ingredienserna tillsammans med kryddorna
och rör ner dem. Rör tills smeten blir slät.
 
3. Rulla till tre längder och lägg dem på en plåt. Platta till dem något.
 
4. Grädda längderna i 175 grader i ca 20 minuter. Ta ur plåten ur ugnen
och skär längderna diagonalt, bitarna skall bli 2 cm breda.
 
5. Ställ tillbaka plåten och grädda ytterligare 10 minuter.
 
6. Stäng sedan av ugnen och låt dem stå i eftervärmen tills de är genomtorra.
 
 

Kommentarer
Postat av: gunnelkhlundmark

Går att göra naturligt glutenfritt och mjölkfritt genom att byta ut smöret till Mildas mjölkfria. Byta ut de 7 dl av vetemjölet och istället ta 3 dl av Kockens/ Lailas glutenfria&mjölkfria mjölmix och 4 dl av Prevenas Glutenfria oat bread mix. Sätt gärna i 1 dl hackad mandel så blir de ännu godare. Sumam 7 dl utbytt till nyttigare och godare. Bakpulvret kan då halveras. Gunnel med naturligtglutenfri kost och helt mjölkfri.

2012-11-19 @ 22:31:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0