Kuberna :-)

Tröttnar aldrig på att flytta om och fixa i dessa kuber :-) många av grejerna jag har i dem kommer från JTs Elservice.  Idag klippte jag ut små kort med Mini Empire inspiration. Helt underbara grejer!!! :-)) vissa av deras grejer finns också på JTs Elservice !


Kommentarer
Postat av: Carro

Hej! Vilket fint och inspirerande hem du har! Älskar precis som du färg och Rice. Har du gjort träkuberna själv eller köpt dom någonstans?

Svar: Tack:-) kuberna finns att köpa på Jts Elservice. Man köper dom i set om 6st. :-)
cupcake.blogg.se

2012-10-31 @ 10:52:24
Postat av: Anonym

Nu finns kuberna hemma hos mig! :)) Har bara lite beslutsångest för hur jag ska placera dom. Men dom är såå fina! Tack för tipset.

Svar: Åh vad kul!!! Jag la ut dom på golvet och för att se hur jag ville ha dom :-) förresten... Visst är du jennys syster eller?
cupcake.blogg.se

2012-10-31 @ 22:24:46
Postat av: Carro

Hej! Jo visst är vi syskon, hur känner ni varandra? Var in på JT:s och fotade deras uppsättning. (enkelt och bra ;) Nu behöver jag bara lite att piffa med i dom. Tänker att det kunde vara fint att tapetsera insidan på någon/några.

Svar: Hellång! Jenny jobbar på mina barns skola :-)) och Albin hade henne som fröken förra året. Jag funderar också på att tapetsera i någon av kuberna men jag måste hitta nån tapet först....eller grejen är att det finns så många fina tapeter ;-) skickade en instagram förfrågan till dig. Skulle vara kul att se bilder på kuberna hos andra :-) inspiration kan man aldrig få för mycket av:-)
cupcake.blogg.se

2012-11-01 @ 22:47:56
Postat av: Carro

Ja där ser man vilken liten värld :) Ska lägga ut bild på kuberna när jag har pimpat dom lite. Har skickat en förfrågan till dig med. Inspiration är jättekul! Följer en massa bloggar och blir så imponerad över folks kreativitet! Och ork... Själv är jag verkligen periodare vad gäller att åstadkomma saker här hemma. Ha en bra helg! :))

2012-11-03 @ 08:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0