Tupperware

Så då har man varit på Tupperware party i Burträsk:) Ja jag vet, jag börjar bli gammal.... ;)Handlade faktiskt en salladsskål med ett slags plastnät (typ) i botten som gör att salladen håller sig fräsch och inte blir vattnig!! Maria som var värdinna för partyt hade bakat gott fika som vanligt! Det jobbiga var att köra hem i snöblandat regn och beckmörker:(  Tur att Emma höll mig sällskap:)
 
Har suttit och diskuterat med Danne hur vi bäst ska renovera och fixa med våra sovrum. Det är svårt och dyrt med renoveringar:( Önskar att man vore miljonär!! Vi måste nog iaf flytta ner vårt sovrum  Jag som älskar det rummet som vi har nu men det blir nog det mest praktiska. Men vi får se vad som händer....
Nu ska jag sussa sött!!
Sov så gott.....

Inhandlat idag och pyssel:)


Köpte nya stövlar åt barnen.  Det börjar ju som synes vara ganska blött ute;)
 
Ett nytt hjärta med en krok som jag ska hänga bredvid mina bokstäver. Det andra som jag satte upp med självhäftande tejp ramlade juh bara ner och gick sönder:(
 
Såg ett liknande ris i en blomaffär och var genast tvungen att försöka skapa ett liknande själv. Blev riktigt fint faktiskt:)
 
Planterade pärlhyacinter och påskpyntade lite:)
 
Vita fjädrar en liten pippi och diamanter...kan det bli bättre;)

Nu ska jag laga lite middag till mina hungriga som godisar som sitter bredvid mig och spelar lotto:)
Ikväll bär det av till Burträsk!

GUUUD så skönt!!!!!

Nu ligger barnen och sover och jag har inte  behövt göra ett dugg:) Tänk vad skönt det är när ens andra hälft kommer hem och tar över showen...har bara suttit vid datorn och kollat in olika bloggar:) Älskar verkligen http://tildasmamma.se kolla  in den om ni gillar inredning! Fattar inte riktigt varför men jag skäms nästan lite när jag erkänner att jag läste BlondinBellas blogg igår:D Tycker väl inte att det är ngt särskilt med den men tänkte att jag måste ju kolla in den ändå.
Jag kollade in I sanningens ögonblick på 5an igår, helt sjukt egentligen!! Kvinnan som satt i stolen ansåg att människor i Norden har bättre moral än andra, sen avslöjades det att hon hade sålt grejer som inte var hennes, stulit över 100tusen från ett jobb och finansierade sina utlandsresor med stulna pengar!! Sen vill hon kliva av stolen;) Undra vad som hade avslöjats om hon inte gjort det?!  Programledaren ställde sig lite frågande till vad hon egentligen menade med bra moral:)

Nä nu ska jag vara lite kreativ tänkte jag...vet bara inte riktigt vad jag ska pyssla med:S
Känns SÅ otroligt bra att min energi börjat återvända...jag som legat som en slapp disktrasa i soffan varje kväll och bara velat spy!!
Ha det  bra!


Min älskade familj:) Världens bästa!! Kan inte fatta att tiden går så fort....

Slimebad:)

Danne hade köpt ett pulver som gjorde badvattnet till slime:) Albin älskade det medans Olivia tjöt hela tiden, hon vågade inte sätta sig ner i vattnet. Sen hällde man på ytterligare ett pulver som gjorde slimet till vatten igen, sen var det bara att hälla i badskum så kunde dom fortsätta bada som vanligt:) Kul men dyr grej, kostade ca 70kr och då räckte det bara till en gång och man kunde bara fylla badkaret ca 8 cm annars blev slimet för löst.

 
 

Pyssel från London:)



Ett tjockt ark med figurer som du trycker loss. Med klister på både fram och baksida. Sen tar du loss papperet från klistret i den ordningen som du vill färga din figur. Liiiiite svårt att förklara;)
 
Sen använder du dig av dessa färgade papper som du sätter mot din fugur och stryker med fingret över.

 

Då fastnar färgen från papperet och det blir så här fint:) Sen är det som sagt klister på baksidan också så du kan sätta fast dom på möbler eller kläder:) Men jag antar att man måste ta loss dom från kläderna innan man tvättr dom;)

Måndag...

Så nu är det en ny vecka...Älsklingen kom hem inatt, hur underbart som helst!! Vi låg länge i sängen och mös tillsammans med barnen. Sen blev det överaskningar till alla:) Jag fick lyxig choklad och en parfym och barnen fick en massa pyssel och leksaker:) Min underbara man vet hur man ska göra;) Sen damsög och skurade jag här nere, det var inte lite skräpigt från kalaset igår!! Men jag har ingen ork längre..blir helt slut av lite städande:( Men jag klarar av mer än för en vecka sen iaf!!!:) Nu sitter jag och väntar på Emma och Lill Jack som ska komma på besök:) Kommer kanske kort på det sen.
See you later.....

TV, dator och telefon

Barnen sover och jag har bänkat mig framför tvn med datorn i knät och telefonen i handen:) Helt otroligt vad man kan göra många saker samtidigt...;)
Om man nu sak summera min gräsänka tid så har det funkat hyfsat. Det är alltid otroligt tråkigt när Danne åker bort samtidigt som det kan vara nyttigt att få sakna varandra ibland också! Det är mysigt att få rå om våra två små underverk som växer upp alldeles för fort, låta dom sova i vår säng så att jag inte ska känna mig SÅ ensam;) Man sover dock inte så bra eftersom dom rör sig som små illrar i sängen.:)
Jag har ju faktiskt mått ganska hyfsat nu i några dagar...kvällarna har väl varit värst, men då är man så slut så det kan ju påverka också!
Nu kommer min älskling hem inatt...längtar MASSOR!! Han har lovat överaskningar till oss alla;) Nyfiken är jag juh...
Ser fram emot en lång fm i sängen med massor med mys;) Hoppas att det dröjer innan han åker bort så här länge igen!
Nu ska jag ta och krypa i säng och kanske slö titta lite på tv i sängen...ja jag vet att många tycker att man inte ska ha tv i sovrummet men jag tycker att det är helt underbart!!
Sov så gott alla ni där ute.....
                                                    Saknar dig min älskling:) Kör försiktigt!!

Kalasdag:)




Lunchen bestod av palt med sylt och smör som Olivia hade beställt. Inte det jag skulle beställa om jag fick äta vad jag vill men det funkar;)


Bullar, nougatkakor, smördegskakor, och kärleksmums:)
Sen hade vi juh också choklad igelkottarna som ni sett tidigare;)


Marsmallows doppade i choklad och kokos:)


Det dukade bordet. Barnen älskade att blåsa ut serpentiner:) SÅ hade dom fått bestämma så hade ingen kunnat sitta vid bordet;)


Här sitter hela barnaskaran redo för fika:) Linus, Theo, Olivia, Lina, Mimmi, Maja, Alva, Albin. Med faciet i hand hade det räckt med två sorters kakor... Dom små liven orkar ju inte så mkt...

En present som Olivia fått av oss satte jag och Åsa upp på väggen. Det blev SÅ fint:)

Dagen har faktiskt varit helt ok... Albin vaknade kl 5 igen men man skulle ju ställa om klockan så den var ju faktiskt 6;)
Vid 7 hörde jag att Olivia var vaken så då gick jag och Albin ner och gjorde fika och tog med oss paket upp till födeledagsbarnet. Vi fikade tillsammans på Olivias golv efter att hon öppnat sina presenter. Hon lös som en sol:) Övertalade faktiskt barnen att vi kunde lägga oss i min säng och mysa så fick dom se lite tv (jsg ville ju bara sova) Vi steg upp innan 10 sen var det bara att fixa för det stundande kalaset. Åsa kom vid 12.30, det hade aldrig gått utan hennes hjälp!!! SÅ TACK SÅ mkt!!!!!
Nu vankas det snart pizza som Peder är och köper:)
Så på återseende:)

Middag mm....


Till middagen fick vi besök av både mormor och morfar och farmor och farfar. Mormor och morfar hade med sig en liten Albin hem och farmor hade fixat middag, kyckling och ris med svampstuvninng, morotsstuvning och jag hade gjort en god sallad. Känns SÅ bra att jag börjat må bättre så  jag kan äta middag utan kväljningar!!! Tror det blir en tidig kväll då man har ett barnkalas att organisera imorgon...(undra om det ens finns en liten chans att det kommer att gå lugnt till;)

Barnen fick jätte fina kläder av farmor och farfar som dom köpt i Polen!!

Nu får Danne komma hem snart längtar massor efter han...är så tråkigt när han åker bort!!!
Imorgon blir det fika på sängen för prinsessan som fyller 5:)
Ha det bra!!!

Bak och pynt!


Nu har vi bakat choklad igelkottar:)




Kalaspyntat och påskpyntat:) Kunde inte låta bli när dom säljer så mkt påskpynt...jag kunde ju plocka massor med ris igår hos mamsen;)

Ute dag hos mamma:)


Det var SÅ härligt hos mamma!! Solen kom fram och vi käkade mellis ute på deras altan:) Dagen avslutades med fredagsmys och Let`s dace. Nu ska jag fixa lite till min prinsessas kalas imorgon. Kanske uppdaterar ikväll:)

Morgon

God morgon eller vad mornar nu är...Albin vaknade kl06.15 trots att han somnade sent:( Han vägrar sova!! Käkade en frukost bestående av Kellogs special K med jordgubb och mörkchoklad (ja jag har fallit för reklamen:) Det smakade väl så där...inte det bästa jag har ätit!! Idag drar vi till mamma, tänkte plocka lite påskris och bara njuta av att bli lite bortskämd!! Hade hoppas på strålande sol men det kanske kommer sen idag. Nä nu måste jag packa lite grejer som jag ska ha med mig...mkt kläder blir det när man har två små skitar som ska vara ute hela dagen...eller jag har tänkt att dom ska vara ute hela dagen sen får vi väl se hur verkligheten ser ut:) Ha en bra dag!!

Den här bilden tog jag förra vinter.

Kalas


Vi har varit på kalas hos gullungen Jack som har fyllt 3 år:) Helt otroligt vad tiden går...Ursäkta "bildkvallan" men mobilkameran är inte den bästa!! Emma bjöd även på middag, underbar laxsallad till oss och biffar och "makkisar" till barnen. Tack SÅ mkt!!! Sen en massa gått fika på det...så det är inte så konstigt att man mår lite illa när man kommer hem:( Nu ska jag lägga mig och kolla lite Skönheten och Odjuret med min underverk. Glömde föresten att jag är ju "gräsänka" eller vad det nu heter, Danne är i Umeå nu och åker till London imorgon, så barnen får sova med mig i stora sängen hela helgen;) Sov så gott!!

Barnmorskan

Är just hemkommen från barnmorskan. Det är mkt man ska tänka på som gravid:)
Äta rätt
Vila
Motionera
En massa tider som ska inbokas
mm
Men jag kan tillägga att alla mina prover såg jätte bra ut...ingen HIV;) Har lite lågt tryck vilket kan göra mig lite snurrig ibland men hellre det än högt! Mina tidigare graviditeter fick man lyssna på bebishjärtat hela tiden men inte nu längre, det tycker jag är synd:( Det är mysigt att höra lilla hjärtat picka:) Sen går man inte dit så ofta nu heller, och det kan ju iofs vara bra då man redan är ganska fullbokad som det är. Fick iaf veta att jag ska på uljud runt den 11 maj:) Funderar om man ska ta med storasyskonen då så dom får se (om man får göra det). Nä nu ska jag hämta mina underverk från dagis och dra iväg på kalas. Mår föresten lite bättre idag...hoppas att det håller i sig:)
Ha det gått!!:)

Härliga underbara blommor!!


Jag älskar blommor!! Under tulpan säsongen har jag ALLTID fräscha blommor hemma:) Jag ruinerar mig själv i detta inköpande av blommor...men det är SÅ värt det!!
Jag längtar tills i sommar då man kan in egna blommor från vår trädgård!! Det blir billigare så;)
Ok resten av dagen då förutom besök och bil trubbel som jag nämnt tidigare....
Sov som vanligt länge:)
 Pratade i telefon i hundra år;)
Handlade lite mat.
Åsa och Siri var förbi en sväng och snackade lite.
Jag deckade i soffan innan middagen!
Jag längtar verkligen tills jag blir mindre trött!!! Det är tur att jag vet varför det är så här annars hade jag blivit rejält orolig.
Nu är det dax att försöka få i mig lite varmamackor och te.
See you later!!

Släck ljuset!!

28/3 20.30 - 21.30 ska vi ALLA släcka ljuset som en insats för en bättre miljö!!!

gamla bilder:)


Hittade en gammal bild på mina små älsklingars första skoter tur:) Minns du den här Åsa?

Främmande:) Biltrubbel:(


Har haft besök av Anna med familj. Snabb tog en bild på hennes lilla prinsessa. Alltid lika trevligt att träffas :) synd att vi inte ses så ofta nu för tiden. Har även hunnit hämta min bil som varit på verkstad för att fixas upp inför besiktningen. Med det gick inte riktigt som jag önskat!!! Delen som behövdes skulle kosta nästan 40000!! Ve och fasa:( Så vi håller på att kolla in nätet för att se om vi kan hitta en begagnad del till bil (jäveln) Bilar ska bara gå utan att krångla enligt mig;) Det jävliga är att bilen ska besiktigas på måndag och jag får körförbud på onsdag om det inte är gjort:( Så vi får hålla tummarna nu!!! Nu ska barnen hämtas så på återseende.


En Tisdag i mitt liv

Så sitter man i soffan medans sambon läggar våra små ligister:) Dom for till dagis på morgonen medans jag släpade mig upp ur sängen för att få i mig lite frukost  (utan att spy;) Bestämde mig för att jag behövde en promenad i det underbara vädret och messade till Åsa som ville haka på. Snart kom det även ett mess om att det skulle bli fotografering av Mli så jag skulle försöka göra mig lite fin...haha som att det skulle gå:) men promenad med fotografering blev det och även lite poserande här hemma också. Lyckades även slänga ihop lite laxpasta till lunch (också det utan att spy;) Sen var jag helt slutkörd!! Slocknade på soffan och sov tills barnen skulle hämtas från dagis kl15. Kan nån förklara hur dessa små rara underverk kan ha SÅ otroligt mkt energi trots att det varit ute och gått i skogen halva dagen...barnen kommer hem mer mer energi än jag nånsin har och ljudnivån överskrider alla gränser och jag vill bara krypa under en sten och sova tills jag mår bra igen!!! Vilket jag hoppas blir snart!! Fixade lite middag tillsammans med barnen som dom sen inte ville äta och bakade en kaka med Olivia till hennes födelsedag. Antar att det kommer att bli en tidig kväll som jag hoppas kan föregås av lite underbar massage...min nacke håller på att gå av sen bilfärden hem från Stockholm. 
Och ja om ni undrar så mår jag illa och är dötrött pga graviditeten och iget annat! Ps håll tummarna att jag mår bra imorgon!!!ds Ha det gått:)

blivit med blogg:)

Så nu har man blivit med blogg! Välkomna hit till mitt kaotiska liv med två barn ett tredje på väg, man och hus. Ett organiserat kaos kan man hoppas:) Hoppas att tiden ska räcka till att skriva några rader lite nu och då!

RSS 2.0