Det bästa sällskapet ❤

Ligger fortfarande i sängen. Har det bästa sällskapet hos mig❤ kidsen kollar på morgonbolli och mamman slösurfar, Olivia sjusovaren sover fortfarande. :-) Har en morgonrutin som jag oftast följer. Alltid när jag vaknar loggar jag in på Friskvårds bokningssida. Combat passen som jag vill köra blir fullbokade oftast inom två timmar från att de släpps. Passen släpps 4 dagar i förväg kl 06.00. Jag bokar så klart inte varje dag. Har ju min PTgrupp och vi får läxor så då blir det bara att åka dit och göra dessa. Idag går jag på helgjobb. Inte kul :-( men jag har varit ledig flera dagar med familjen. Ha en underbar Fredag ❤


Slalom

Igår kom vi hem från underbara Malå och Tjamstabackarna. :-) Vi har haft det underbart och barnen har åkt slalom som aldrig förr! Vi grillade mackor ute i mackjärnet i Tisdags. Goa Kicki bjöd in oss att använd deras grillplats ❤ De står där med husvagnen på vintern. Sen på kvällen kom Macke och barnen och stannade och åkte slalom och bob med oss på Onsdagen. Vi åkte hem efter mellis igår. Sen var det bara att packa upp och svida om till träningsoutfit. Hämtade upp Emma och körde ett riktigt Nice pass nere i gym 3. :-) ikväll är det dags för PTgruppen igen. Längtar redan. Har förresten antagit Friskvårds 6 veckors utmaning. Alltså i 6 veckor ska jag:
Göra armhävningar varje dag.
Springa minst 2 ggr i veckan.
Fortsätta utan slisk, godis, skräpmat.
(Det har jag gjort sen i Januari men jag har fuskat nån gång men nu är det slut med det)
Och framförallt skippa colalighten. Ha en skön Torsdag ❤ nu ska jag släpa mig upp ur sängen.


Alive

Jisses vad skönt det har varit med långledigt!! :-) har tränat, kalasat och bara njutit med familjen❤ å än är det inte slut! Imorgon åker vi till Malå där vi bokat en stuga för en natt. Vi har en massa vänner som står med husvagn där:-) längtar efter två dagar på slalomskidor! Tänkte ta med mig löpardojorna också. Har kommit igång med löpningen ordentligt. Det känns otroligt skönt och jag känner att jag orkar mer och mer. Längtar tills det blir varmare så man slipper klä sig en massa när man ska ut bara. Nu blir det påskbuffe i Klutmark ❤ ha en fortsatt skön dag!


RSS 2.0