Lets rock and roll!!!

Håller tummar och tår att ingen mer drattar dit!!!!!!


Lite kök

Kan nån vänlig själ skänka mig ett vitt Norden bord?! ☺


Men kom igen nu...!!!

Luften gick helt ur mig när Ester började kräkas :-( har mest legat i soffan halva dagen. Surfat runt på olika inrednings och barnklädes sidor ;-p Tog mig i kragen nu på em och bytte gardiner i vardagsrummet och lite dukar i köket. Så nu känns det bättre!! Jag känner mig peppar för lite dansmoves ikväll. Vi toppar det med lite core sen kommer jag inte kunna röra mig imorgon ;-) ha en skön kväll!!! Notera Efters nya bästavän som hon har på huvudet ;-p


Magsjuka

Satt Ester i bilen för att köra henne till förskolan... Hör hur hon hostar till i baksätet precis som att hon kräks, och mycket riktigt...jävla magsjuka!!! Hatar magsjuka :-( så nu är vi isolerade i några dagar. Inte nå KUL!!! Hon har druckit lite nyponsoppa men vill inte äta nå mer. Tack till Netflix som fixar underhållningen idag :-)


Sömnig...

Har vakat av idag vilket innebär att jag sovit på tok för lite!!! Känner mig lite mossig ;-p har varit till Vera på lunch och sen hämtade jag hem kidsen. Gjorde en hel långpanna med köttbullar till middag. Perfekt då man kan stoppa in i frysen så har vi enkla måltider klara :-) nu peppar jag för träning. Ikväll blir det core. Ha en skön "lilllördag"!!! Off we go....


Hello!!

Sitter i soffan och försöker tagga för nattjobb...går väl sådär ;-p idag blev det en träningsfri kväll. Danne har skidkurs och när han kommer hem åker jag och jobbar. Så imorse tog jag en promenad i det ljuvliga vädret :-) åt jag en god lunch hos Maria och sen promenerade jag hem igen och hämtade Ester. Storbarnen gick hem själva.
Vet inte hur ni fungerar men jag blir automatiskt lite nyttigare när jag börjar träna. Jag försöker skippa småätandet, äter mer frukt och grönsaker. Dricker mycket mer vatten än förut. :-D springer på toaletten hundra gånger mer än i vanliga fall...jag säger inte att det är lätt att skippa småätandet och särskilt när jag jobbar natt är det svårt! I vanliga fall äter jag gärna godis när jag jobbar natt. Jag småäter för att hålla mig vaken. Men i natt är det kyckling och fetaostsallad, frukt och för att lyxa till det en cola light ;-)


Dagens Ester

Tröja och leggins från Nova Star. :-)


Måndag

God morgon!! Har träningsvärken från HELL och är dö trött...!!! Så första kannan kaffe är på G ;-) vad ska ni pyssla med idag då??


Sparkfest

Hade en super trevlig kväll igår :-) vi började med förätt som var rödbetor med chèvre och pinjenötter. Sen varmrätt hos oss. Grekiskpyttipanna med vitlökssås. Och efterrätt en klassisk och god Gino :-) goda drinkar och några glas vin. Tog det väldigt lugnt med alkoholen då det är träningsdag idag. Har varit på en powerwalk nu på morgonen. Behövde lite luft :-) snart dags för lunch. Ha en bra Söndag!!


Party party!!!

Sparkfest :-)


Middag :-)


Happy holiday:-)

Hoppas ni får en bra helg!!! Här vankas det festligheter!' ;-)


Dagens lunch

Gjorde en svampsoppa toppad med knaperstekt bacon. Mumma!!! Har hinkat kaffe idag för att piggna till. Å nu har jag riktigt ont i magen :-( hoppas det beror på kaffet eller svampsoppan (den kan vara lite knepig för magen har jag hört) annars bryter jag ihop!!! I helgen ska vi ha barnvakt Juh...party party ;-p håll tummarna att det går över ikväll annars måste vi ställa in sparkfesten.


Inredning

Har säkert visat er skåpet förut men jag är sjukt nöjd med det så här får ni det igen ;-)


Good morning

Försöker förtvivlat vakna till liv....med en 160cm säng och tre barn som beslutade sig att komma så har jag inte sovit så mycket :-( idag ska lilla Kalle vara här en stund på fm, sen blir det lunch här och sedan vidare till sjukgymnast som ska kolla på min armbåge som är riktigt öm. Har bokat in en genomgång med instruktör ikväll men fler det ska jag prova på corestation. Lär ju dö!!!!! ;-)


JTs kväll :-)

Har varit på JTs ikväll och planerat lite, diskuterat inköp och bara umgåtts :-) jisses vad det har fått in massor med fina grejer!!!


Onsdag

Jihoo nu har jag helg :-D har jobbat två nätter och det var sjukt jobbigt...jag var så trött! Men nu är det gjort. Har gjort mina två första gympass också. Har bokat en genomgång på torsdag. Kommer att bli kanon bra :-) ikväll är det planeringsmöte på JTs. Ska bli kul att bolla idéer om butiken! Har förresten semester i helgen då sparkfesten går av stapeln. Måste åka och handla till festen och sen blir det till att röja lite här hemma ;-) nu intar jag massagedynan....ha det gott!!! Här kommer en bild på min nya kudde från H&M. Den är riktigt fin!


Nattarbete

Har klarat av en av två jobbnätter....Jihoo!!!!:-) blir inte så mycket gjort när man jobbar natt. Känner mig alltid mossig i huvudet när jag sover på dagen. Hur som så har jag iaf varit och tränat. Hoppas kunna få in en rutin med några träningspass i veckan. Behöver verkligen det för min rygg är totalt kass :-( måste försöka mig på att få nån slags kondition innan jag börjar köra de passen jag vill köra. Ikväll blir det lite stepmaskin och gå/löpband innan nattjobb. Ha en skön Tisdagkväll:-)


Piffing ;-)

Har klistrat fast lite fin tapet i mina älskade kuber ❤ man kan enkelt beställa tapetprover från www.Inreda.com!


Hallå där :-)

Måndag idag och inatt ska jag jobba på BE för första gången på evigheter...känns tungt att börja med natt då jag fortfarande är ganska slut. Men men det är inte så mycket att göra åt. Danne jobbar hemifrån idag så jag har fått sova på morgonen. Albin har sin sista karantän dag idag. Ingen annan i familjen har än så länge fått magsjuka så vi hoppas att det fortsätter så!!! Ska vila lite efter middagen så hoppas vi att jag orkar vara vaken inatt ;-p


Filmmys

Vi kör en familjefilm och myser ner oss i soffan ❤


Varmchoklad och muffins

Medan Danne och Olivia var ute och åkte skidor och Albin spelade bakade jag och Ester muffins. Blev perfekt till mellis :-) kokade varmchoklad till skidåkarna.


Skolväska

Olivia har haft en hederlig Kånken väska från Fjällräven sen hon började skolan. Men hon har inte riktigt tyckt att den varit bra. Den har för smala axelband så de skär in i axlarna. Så igår på stan fick hon välja en ny väska. En super fin väska från Stadium som man även kan knäppa runt magen för extra stöd. Ett bra val hoppas jag :-)


Söndag

Idag lyser solen och vi har trots magsjukan igår haft en lugn natt. Ingen har spytt och Albin har ätit som vanligt idag. Nu håller vi tummarna att det inte blir värre än så här!! Slänger in två bilder från vår hall. :-) ha en skön Söndag!!!


Gåvor

Albin hann med skattjakten iaf. Det var inga dåliga grejer de fick :-) en puck och flera spelarkort, klistermärke, penna, reflex och en lagbild med alla autografer. Som tur var hade jag en stor vit ram som vi kunde sätta in affischen med alla autografer i. Han fick även autografer från tre spelare på sin nya tröja :-)


Så det kan bli...

Glädjen över matchen byttes snabbt mot magsjuka och feber :-( stackar prins Bus!!! Nu ligger han och ser film och jag "inbillar" mig att jag har ont i magen....eller har jag ont på riktigt?! Man vet ju aldrig med den här jävla magsjukan :-( försöker mig på huskuren med vitpeppar och håller tummar och tår att vi andra klarar oss!!!!!


En salig blandning av...

Rice, House Doctor, Åhléns, Indiska mm <3 love it!!!


Bytt

Hittade det här tyget på Ohlssons tyger. Det var nersatt till 29kr per meter :-) helt perfekt då tyget jag hade i köket på stolarna började bli lite väl skitigt ;-p mönstret påminner mig om när jag var liten och vi färgade papper :-) minns inte vad det hette... Kanske marmorering eller ngt sånt.


DIY

Ett kul och enkelt pyssel är att dekorera ljus med washitejp :-) hade två doftljus från Pluto produkter. Det är julljus och nu när julen är över vill man ju inte ha framme julljus. Så då tog jag bort dekoreringen som var runt ljuset och tejpade lite olika washitejp runt dem istället :-)


Lite foton från JTs :-)

Man blir SÅ glad av att vara i butiken :-D alla underbara färger och härliga material. Det är enkelt att sälja det som man själv vill ha!!! Sara och Lisa har varit på Formex mässan så nu kommer det att komma in massor med nyheter. Så håll utkik!!!!


Pyssligt

Pysselmaterial :-)


Redo för match :-)

Danne ska ta med Albin på AIK matchen idag :-) det ska äta middag på ladan och träffa några spelare för autografer och assisterande tränare ska berätta om matchen och svara på frågor. Det skulle även vara en skattjakt och godis utdelning. Dagen till ära köpte vi en ny tröja till prins bus :-)


JTs

Idag jobbar jag på JTs elservice :-) välkomna in!!! Vi har öppet mellan 10-14.


Åhléns

Det finns så fantastiskt mycket fina grejer på Åhléns!!! Vill ha vill ha vill ha....:-)


Ullsockar

Fick ett tips om en säljare på tradera som säljer bl.a. Ullsockar. Köpte ett par var till kidsen de kostade bara 49kr. Hon hade en massa fina prisvärda kläder från bl.a. Me too. Köpte även strumpbyxor för 59kr och tre pack trosor för 59kr. Kolla på Tradera, säljaren heter Furuliull


Jag ❤ Indiska

Halva reapriset in da shit;-) 50kr för att par tumvantar och ett par tossor. Det kallar jag en bra deal;-) sen hade jag ett Wrapp presentkort på 50kr så det blev GRATIS!!! Har ni inte Wrapp appen så skaffa den. Det är ett kul sätt att ge varandra små gåvor!


Torsdagkväll

Förutom att jag känner mig otroligt trött idag så mår jag bättre!! Jag hör lite bättre (tror jag iaf) men det susar och tjuter fortfarande i vä öra. Jag har inte ont längre och det är otroligt skönt! Ibland knäpper det till i örat och det tar lite ont men inte som förut. Behövde verkligen den här veckan för att vila och imorgon är sista sjukskrivningsdagen. Känns ok :-) ska börja med att jobba 4 h på JTs på lördag. Det blir en lagom start. Hoppas hoppas bara att vi får hålla oss friska nu!!!! Det går massor med magsjuka och det har vi ju inte haft...än....så håll tummarna nu!!


Lilla trollet

Blev så otroligt trött efter lunchen så jag la mig i Esters säng och vilade medan hon ritade :-) SÅ skönt!!!


Frukostdate

Hade turen att mina bästa vänner kom hit på mysfrukost :-) vi åt nygräddade fullkornsbröd, drack smoothie och te, åt vindruvor och surrade. Super trevligt!!! En riktigt mysig fm inomhus när temperaturen ute ligger runt 27 grader.....minus ;-p


Smoothie!!!

Go Kvällis :-) är insnöad på mackor man värmer i ugnen och smoothie. Ikväll blev det banan och mango. Riktigt gott!


Gåvokort

Danne får alltid ett eller flera gåvokort i julklapp från hans jobb. I år valde vi...eller jag ett nytt kryddställ för färska kryddor :-)


Fokus

Fullt fokus på Fiffihuset :-)


Off we go

Nu drar vi ut på tigerjakt...;-)


Innebandy

Prins Bus har haft sin första innebandymatch idag. Det firar vi med glassbåtar :-)


Instagram

Har verkligen fastnat för Instagram!! Ett enkelt sätt att få inspiration :-)) Mariamia32 heter jag.


Fantasifullt

Det finns så otroligt många fina fantasifulla lampor nuförtiden! Skulle kunna köpa dem allihopa. Här är några lampor som finns hemma hos oss :-) alla är köpta på JTs elservice.


Gardin

Sist jag var på Ikea köpte jag ett nytt tyg. Tänkte sy en kappa till Olivias rum. Nu äntligen är den klar :-)


Hos Ester

bor numera en fågelfamilj :-) de kommer från Oscar & Ellen. Man kan öppna fågelholken och inuti finns det både fåglar och fågelägg. Hon är även ägare till en käppnoshörning/käpphäst ;-) den kommer från Danska Rice.


Mera mat

Har haft en riktigt matig helg i helgen ;-) söndagsmiddag bestod av smördegsinbakad potatis med örtsmör, älgkött, kantarellstuvning och fetaostsallad. Super smarrigt!!!


Fika främmande

Lagom till mellis kom grannarna hit på fika :-) alltid super trevligt!! Hade bakat en enkel sockerkaka.


Gladiatorerna

Inspirerade av Gladiatorerna försökte kidsen brotta ner pappan i familjen :-) mamman var inom ett tryggt avstånd och observerade det hela från insidan av huset ;-P


American pancakes

Vi sov länge idag så då passade det bra med en liten frunch :-) lägger ut receptet senare.


Pizza pronto!!!!


Sköna helg

Ligger i soffan och vilar lite. Snart ska vi till grannen på kalas :-) jag har stökat på här hemma på morgonen medan Danne och barnen var ute och åkte pulka. Orkar inte så mycket så det är skönt med en liten paus. Barnen sitter på golvet och spelar spel. Hoppas ni får en skön Lördag!!!


Dagens middag :-)

Kalkonwook med fetaost. Super enkelt och riktigt gott! Ester lagade också mat ;-) vet Inte riktigt vad hon lagade men jag fick smaka flera gånger:-D


Words do come easy ;-)

Älskar de här bokstäverna från www.Ommdesign.se!! De är massor med bokstäver så man kan skriva flera olika saker :-D Blir perfekt till födelsedagarna vi har framför oss också! Finns att köpa på JTs elservice.


Fredagsfika :-)


Fredagsmys :-)

Härliga Fredag! :-) barnen är på skolan och dagis. Jag sitter eller ok... Jag ligger och softar i soffan. Har tvär varit och handlat en present och det är ungefär det jag orkar. Är fortfarande riktigt tät idag och örat värker. Anar att det blir en ny Kåvepeninkur :-( men hur som så är det FANTASTISKT skönt att det är Fredag!!! Vad har ni för planer i helgen??


Här bor Albin

När vi flyttade upp vår gamla tv blev det över en hylla. Den flyttade vi in i Albins rum. Perfekt för hans fina legobyggen ❤


Fler tallrikar

Har köpt två nya tallrikar. :-) de är så underbart fina!! Undrar hur länge det dröjer innan vi samlat färdigt??!! De kostar i en del....;-p


Dinner is served.

Lax, räkröra, ugnsrostade rotsaker och sallad med en massa fetaost :-) MUMS säger jag bara!!!!


Torsdags bestyr.

Idag hade vi tid på vc för Olivia. Hon var super duktig och mycket riktigt så behöver hon Kåvepenin hon med :-( läkaren kollade i mitt öra också och det såg inte så bra ut. Jag har sista dagen med kåvepenin idag så vi bestämde att vi skulle avvakta i två dagar och se om jag får mindre ont. Det känns verkligen helt sjukt att det här aldrig tar slut!!! Jag hör fortfarande nästan inget på örat och det susar och piper fortfarande. Jag är konstant yr också. Hur som så passade jag och tjejerna på att äta hamburgare när jag ändå skulle till stan för att hämta ut Olivias medicin. Det var riktigt gott ;-) sen har vi slappat med en film tills det var dags för mellis. Då kom Åsa och kidsen förbi och fikade med oss. Nu förbereds middagen för fullt. Idag blir det lax och ugnsrostade rotsaker. Kanske en räkröra till också :-) ha en skön kväll!!


Be happy!!!


Kvällis


Familjen i fina ramar!

Satte upp alla fina ramarna från Rice på träväggen i vardagsrummet. Ramarna är köpta på JTs elservice :-)


Kycklingpaj

Kör vidare på "man tager vad man haver" grejen ;-) hade kvar lite grilladkyckling sen igår. Så det blev en improviserad paj.

Grillad kyckling
1/2 strimlad purjolök
1 pressad vitlöksklyfta
2 rivna morötter
Bladspenat efter tycke och smak :-)

Blanda allt utom bladspenat och stek i en stekpanna.

Pajdeg

125g smör

1 1/2 dl mjöl
1 1/2 dl grahamsmjöl
Ca 3msk vatten

Äggstanning
5 ägg
3 dl mjölk
Salt, peppar, chiliflagor.
Vispas ihop.

2dl valfri ost

Lägg kycklingblandningen i pajskalet. Häll över bladspenaten strö över ca 2 dl valfri ost.
Häll över äggstanningen.
Grädda i ca 40 min 200grader.

Servera med någon god sallad :-)


Skafferikakor

På Cecces blogg www.ceccesblogg.blogg.sehittade jag ett recept på skafferikakor. Typ "man tager vad man haver" kakor :-) har prövat baka dom nu. Tänkte att jag och kidsen skulle smaka på dom till mellis :-)


Vårigt

Kvisten fick behålla sina fåglar sen hängde jag dit små vaser med vita blommor i. Min jul En får leva ett tag till men den har fått flytta till den vitabyrån i hallen :-) glöm inte bort att gå in på JTs elservice där ni kan hitta bl.a. Den här fantastiskt fina turkosa krukan/vasen och en massa annat fint!


Sjukstugan fortsätter

Igår kväll fick Olivia ont i örat. Hon har ju ofta problem med öronen och vi väntar på en remiss till öronmottagningen för att sätta in nya rör. Men igår satt hon i soffan och grät för att det sprängde så i ena örat. Hon fick både Alvedon och Ipren men det gick inte över. Vid 22 tiden när Danne gick upp för att kolla till kidsen så vaknade Olivia till och sa att nu tar det inte ont längre. Tror jag det... Trumhinnan hade gått sönder och det hade runnit massor med gegga ur örat. Idag har hon 38,6 och det rinner sånna ofantliga mängder ur hennes öra :-( väntar på att vc ska ringa upp så det iaf får titta i örat. Så som sagt...sjukstugan fortsätter på Bäckmansgatan!!!


Morgon rodnad

Himlen är så otroligt vacker på morgonen. I flera dagar har den färgats rosa vid soluppgången.


Mys med lilltrollet!

Har verkligen saknat att inte ha energi till barnen. Så idag hämtade jag Ester lite tidigare från dagis :-) vi lyxade med en semla till mellis och bara mös i soffan ❤


Trevligt besök :-D

Älskade Emma kom hit och åt lunch med mig idag❤ tänk vad lite som behövs för att man ska känna dig piggare!!! Vi åt en enkel kycklingsallad med mozzarella. Jag kunde äta för första gången på flera dagar :-)


Ny jacka.

Nu när det är rea passade jag på att beställa en jacka till Ester som jag sneglat på ända sen den kom :-)


Lycka är...

...att Ha nog med ork till att kittla lilltrollet :-D


Min utsikt

Sov bort hela dagen igår. På riktigt..... Hela dagen. Trumhinnan sprack igår vid 10 tiden på fm så få tog det mindre ont. Men det rinner konstant ut örat och all smärta är såklart inte borta. Fick inte i mig nån mat igår heller. När jag försökte så kräktes jag upp allt :-( idag skulle egentligen barnen vara hemma med mig, men eftersom jag är sängliggande så blev det fritids och dagis (förskolan heter det Juh) känner mig aningen bättre idag men det susar och piper konstant i örat och så rinner det såklart. Har ätit en smörgås med ägg på och då började jag må illa igen. Dricker Proviva och sånt som ska vara bra för magen. Kåvepenin är ju ett riktigt rävgift, vill kräkas varje gång jag måste ta tabletterna. Nu måste jag börja må bättre snart....får liggsår av att ligga här :-(


Pain

2,5 timme på akuten där jag gråtit konstant..... Roligare kan man ju ha :-(( en riktigt ful trumhinna på vä öra. Tradolan så jag kan sova i natt och 5 dagars kåvepeninkur. SATAN vad less jag är nu!!!! Inte piggelin :-(


Den nakna sanningen!!!

Så här är det alltså ;-)


Prylar hos Olivia

Olivia fick en perfekt "förvarings grej" i julklapp. Flera fack i olika strl där hon kan sortera sina pennor, sudd och andra pysselprylar :-) sen fick hon även Sonny Angels figurer. Allt från JTs elservice.


Hockey och snarr!!!

Hockey på tvn och en massa godis :-) har ju gått tillbaka smaken Juh!


Ork

Tur att maken har ork!!! Snart är granen borta...och på tal om borta så är min röst borta också :-( nån som har ngt bra tips på hur man får tillbaka den NU!!!!???


Barnhörnan

Vår gamla tv fick flytta upp till barnhörnan. Det blev riktigt bra. Att få bort "tjock" tvn gör att rummet upplevs större :-)


Pepp

Albin peppar för att få spela Skylanders på den nya tvn :-) synd bara att väntan är så lång...


Bling ;-)

Mitt ❤ gav mig nya örhängen i julklapp. Super fina :-)


The American way ;-)

På Coop finns det en fantastisk amerikanskhylla :-) Danne hittade bl.a. detta.....


Finaste killen!!!

Albin fick en sån fin dress av mormor i julklapp!! Älskar det turkosa sömmarna och dragkedjan som är en fin detalj på kläderna :-) märket är Geggamoja och kläderna är köpta på www.kompaniknut.se. Missa inte att det har STOR rea just nu!!!


Dyr i drift!!!

Min make brukar alltid säga att JAG är dyr i drift....idag skulle han springa in och köpa en Harmony adapter till vårt Ps3, han råkade visst få med sig lite mer grejer också;-) å han säger att jag är dyr i drift!!!!


Leos lekland

Sa till Danne att jag följer med till Leos men jag kommet att sätta mig i en fåtölj med en kopp kaffe och där kommer jag att sitta!!!! Och det var precis det jag gjorde. Barnen hade roligt iaf och det är huvudsaken :-D


Fredag

Ja vad ska man säga....är så slut!!! Bäddade barnens sängar och höll nog på att dö på kuppen :-( när det inte blev slalom idag var barnen lovade en tripp till Leos så vi är snart på väg dit. Jag kommer att sätta mig i en fåtölj med en kopp kaffe och sitta där!! Hade förresten lite feber igår kväll igen och även imorse. Hostar och snörvlar, snyter ut mängder och åter mängder..... Kan inte minnas när jag varit så här risig förut??!!


Kvällskopp

Varmchoklad med marshmallows :-) because I'm worth it!!!


Nu jäklar...

...tänkte jag vid lunchtid och tryckte i mig Alvedon och Ipren. Åt lite yoghurt sen klädde jag mig riktigt varm och satt mig i bilen och åkte till Klutmarksbacken . Tänkte baske mig inte missa slalompremiären för barnen. De var super duktig!!! Susade nerför backen inget gnäll trots att det var 11minus grader ute så det bet i kinderna. Jag såg längtansfullt på när de åkte. Ester prövade åka för första gången idag. Hon körde mer en halvliggande variant av slalom ;-) men hon tyckte det var kul och det är huvudsaken!! Imorgon blir det nya tag i backen och då orkar förhoppningsvis jag också åka:-) är sjukt taggad!!!


Torsdag

Familjen har åkt iväg för att åka slalom... Jag ligger kvar här hemma och orkar inget :-( är så jäkla risig fortfarande!!! Blä...


Klibbigt

Det är regnigt ute vilket har gjort snön riktigt klibbig. Olivia har gjort en fin snölykta idag :-) alla tre trollungarna har varit ute hela fm och lekt. Danne har fyllt bilen med skräp och är på väg till skroten just nu. Jag och tjejerna ligger i soffan och tittar på en Barbie film. Jag är fortfarande inte fräsch. Hade feber imorse och är riktigt snorig :-( hoppas att jag känner mig piggare imorgon. Vi har planer på att åka lite slalom. Så håll tummarna för mig nu ;-)


Skål

Tolvslaget och det nya året skålades in av både barn och vuxna :-)


Ufon

Barnen fick ufoballonger istället för raketer. Det finns så många hundar och andra djur som är rädda för raketer och det är fint med svävande ballonger också :-) de tände även tomtebloss.


Sjukstuga

Ester vaknade och gallskrek 23:40 igår natt. Hon hade ont i magen och öronen. Stora tårar rullade ner för hennes kinder. Hon fick Alvedon och somnade i mitt knä just efter 12 slaget. Hon fick sova i vår säng och låg kloss med mig. Vid 2 tiden vaknade jag av att jag frös så jag skallrade tänder. Väckte Danne som fick hämta en filt till mig. Kollade febern och mycket riktigt så hade jag 38,6. Jag var inte kaxig vill jag lova. Nu på morgonen kände jag mig överkörd.... Har fått i mig en kopp te och en macka. Alvedon och Ipren. Helt vansinnigt att detta aldrig tar slut!!!! Det känns verkligen inte roligt att jag har tagit ledigt från jobbet för att ligga hemma och vara sjuk. Olivia har ingen feber idag men hostar fortfarande som tusan. Ester har 38,7 och är allmänt risig. Klagar på ena örat. Funderar om vi måste kolla upp det idag eller om vi kan vänta tills imorgon då vc öppnar igen..... Hoppas verkligen att det här vänder nu!!! Ha en bra tisdag!


RSS 2.0