I bakartagen

Såg ett recept på daimbiskvier och tänkte att jag skulle testa göra dem. Har aldrig gjort biskvier förut. De blev inte snygga men garanterat GODA😋
Bottnar. Skulle nog tryck ut dem mer så hade de blivit plattare 😉
Smörkräm med en massa daim i. 
Doppade i mjölkchoklad, toppade med daim😋
Nu står de i förådet för att stelna. 

Sen passade jag på att göra chokladtryffel med lakritspulver. 
Skulle ha haft 70%ig choklad men denna fick duga. 
Grädde, honung och salmiakpulver. 
Är för lat för att kyla dem och sen rulla dem så vanliga små metallformar får duga 😉
Toppade dem med salmiakpulver blandat med lite socker. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0