Organisera mera!!!

Har äntligen gjort klart med vår veckoplaneringsgrej ;-) nu sitter den på frysen och jag hoppas att det ska bli ordning och reda...!! Har använt mig av washitejp och magnet fotopapper :-)


Väggen :-)

Har tagit bort tavellisten i köket och gjort en tavel/pyssel vägg :-)


Slappar!!

Är helt slö idag!! Skulle kunna sova bort hela dagen ;-) ligger på mammas kökssoffa och småslumrar medan barnen kollar på tv. Regnet öser ner så vädret gör mig inte nå piggare! Danne åkte ut i skogen för att kolla efter svamp. Han lär ju vara dyngsur när han kommer hem ;-p Ligger här och funderar på allt jag borde och vill göra....måste ta mig i kragen när jag kommer hem!!! Vi håller på med en veckoplaneringsgrej som förhoppningsvis ska underlätta vardagen. Sen är det ju en ny vecka och full rulle! Ha det gott!!!


God morgon!!

Hade en super trevlig vinkväll igår med en massa gott att dricka och äta!! Det känns idag vill jag lova ;-p dagen ska spenderas i Lia hos min mamma så nu ska vi bara slänga i oss frukost och bege oss dit :-) ha en skön Söndag!!! Torkning pågår.....


Lördagsmys :-)


Middag.

Hemmagjort potatismos, rödlök och fetaost biffar , sallad och lingonsylt :-)


Shoppat :-)

Alla som känner mig vet att jag gillar att shoppa :-D och när Danne också tillfälligt drabbas av habegär så kan vad dom helst hända :-) Vi gick in på Expert på Solbacken för att kolla lite bara..... Och kom ut med en ny kaffebryggare och en docka till våra telefoner ;-)


Lycka!!

Så här glad blir man när man är på väg till badhuset :-)


Renen.

En något annorlunda olycka har inträffat i ett bostadshus i Ursviken. En gul ren har lagt sig för att sova :-) ingen vet hur renen har fått sig in i huset, men man misstänker att minsta trollet i familjen har hoppat in med renen som sedan har blivit så trött att han bestämde sig för att ta en powernap.


Lördag.

God morgon!! Egentligen är jag trött som tusan... Är verkligen ingen morgonmänniska!! Vill göra sova lääääänge ;-) nu ligger jag i soffan och Albin och Ester ser på ngt konstigt program på cartoon. Det finns verkligen en massa konstiga barnprogram! Hur som så är det lördag och jag är ledig hela helgen :-) det känns riktigt lyxigt! Vi tänkte åka och bada efter lunch sen bara pyssla på här hemma. Vad har ni för er den à ljuva lördag??


Mys.

Vissa är tröttare än andra ;-D

 


Berget :-)

När Olivia och Albin var mindre så gick vi ofta upp på "berget" :-) idag efter middagen föreslog Danne att vi skulle gå en promenad dit upp. Helt fantastiskt skönt!! Så nu har vi gjort oss förtjänt av lite fredagsmys :-) å nu åker pappan i familjen på jobbpartaj och för oss här hemma väntar snarr och film.


Utflykt :-)


Tjuvstart.....

Vi tjuvstartade fredagsmyset :-) kidsen fick haka på till Konsum och handla, och se hur det kan gå ;-p


Barnens vinter outfits :-)

Barnen har fått vinterkläder från Didrikson i år. Det är första gången vi prövar på det. Albin och Olivia har fingerhandskar från Pop och Ester har Didrikson. Mössorna är från Geggamoja och deras fleecekragar också.


Vinterfavoriter!!!

Älskade UGGs!! Har även ett par rosa ;-)

Å fin fina Geggamoja mössor till kiden!


JTs


Dagens Ester :-)

Är ett STORT fan av Geggamoja och barnen har en massa olika plagg och ytterkläder därifrån. Deras mössor är fantastiskt fina och i vinter ska vi även pröva på deras stickade vintermössor.


Godmorgon!!!

Hoppas ni får en super härlig dag!! Här eldar vi i kaminen och barnen ser på morgonbolli :-) och snart ska de bege sig till skolan. Jag och lilltrollet ska göra lite ärenden idag. Å ni glömmer väl inte Frikväll i Skellefteå!! JTs har öppet till kl 20.00 och har 20% rabatt i hela butiken!!!


Mys!!!

Tända ljus hör hösten till. Det kan aldrig bli för mycket ;-)


Han vet vad jag vill ha :-)


Pyssel :-)

Älskar washitejp!!! Det finns oändliga pysselmöjligheter :-) pysslade ihop ett träd...eller som Olivia sa -mamma det ser inte ut som ett träd ju. Det ser ut som en sån där som indianer bor i ;-)


Kidsen :-)


Hemma hos mig.

Lite hemma hos bilder :-)


RSS 2.0